Tiedotteet

Hyvä työterveysasiakkaamme,

Okeroisten Työterveys laajentaa toimitiloja osoitteessa Hennalankatu 71, 2 krs. Toimitilaremontin arvioitu kesto on 11.4-28.6 2019.

Työterveyspsykologi Outi Kuurtokoski aloittaa 21.1.2019

Työterveyspsykologi toimii työterveyshuollon moniammatillisessa tiimissä työn psyykkisen, kognitiivisen ja sosiaalisen kuormituksen asiantuntijana. Työterveyspsykologisten palvelujen tarkoituksena on parantaa työntekijän ja työyhteisön hyvinvointia ja toimivuutta.

Facebook

Ajankohtaisia tiedotteita nyt myös Okeroisten työterveyshuollon Facebook-...

HENGITYSTIEINFEKTIOT

Erilaisia hengitystieinfektioita on nyt runsaasti liikkeellä. Hengitystieinfektioita vältetään parhaiten huolehtimalla hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Taudit (kuten influenssa, RS-virus, hinkuyskä) tarttuvat yskiessä ja aivastaessa sekä hengitystie-eritteillä tahrautuneiden käsien välityksellä.

RESEPTIN UUSINTA OMAKANTA-PALVELUN KAUTTA

Okeroisten työterveyshuollon asiakkaat voivat tehdä eReseptin uusimispyynnön myös Omakanta-palvelussa. Palveluun kirjaudutaan www.omakanta.fi -osoitteessa omilla verkkopankkitunnuksilla.

HÄTÄENSIAPUKURSSI (8h) 12.4.2018

Hätäensiapukurssi on tarkoitettu peruskurssiksi työpaikoille, joissa on tapaturmavaara. Kurssin suorittaminen päivittää EA1-kurssin, mikäli sen suorittamisesta ei ole kulunut yli 3 vuotta.

Ammattitaitoista työterveydenhuoltoa yrityksellesi? Jätä yhteystietosi niin olemme teihin yhteydessä.

6 + 12 =

Teemme yhteistyötä muun muassa seuraavien yritysten kanssa