Okeroisten työterveyden toimitusjohtajaksi on nimetty 1.3 2019 alkaen TtM Tarja Tenhonen. Tarjalla on pitkä ja laaja-alainen kokemus työterveyspalveluiden kehittämisestä sekä operatiivisesta johtamisesta. Tarja siirtyy Okeroisiin Terveystalon konsernipalveluista, jossa hän toimi työterveyden palvelujohdon tiimissä johtavan työterveyshoitajan tehtävässä. Hän on toiminut aikaisemmin pääkaupunkiseudulla Diacorissa työterveyden kehittämispäällikön ja palvelujohtajan tehtävissä vastaten työterveyden operatiivisesta toiminnasta ja asiakkuuksista.

Tarja raportoi uudessa tehtävässään Okeroisten Osuuskunnan hallitukselle.

Toivotamme onnea ja menestystä Tarjalle uudessa tehtävässään!

Anne Aaltonen, hallituksen puheenjohtaja

Toimitusjohtajan tehtävässä tulen hyödyntämään aikaisempaa kokemusta työterveyden toimintaympäristöstä ja erityisesti kaikkea sitä, mitä asiakkaat ja henkilöstö ovat minulle vuosien varrella opettaneet hyvästä työterveysyhteistyöstä. Tulen kuuntelemaan ja osallistamaan jatkossakin asiakkaita aktiivisesti paremman ja vaikuttavamman työterveysyhteistyön kehittämiseen. Uskon että minulla on tulevaisuudessa toimitusjohtajana paljon annettavaa Okeroisten työterveyden kehitykselle ja sitä kautta myös asiakkaille. Okeroisten työterveys – laadukasta palvelua, yhdessä olemme entistäkin vahvempia!

Tarja Tenhonen